Нові розробки

SAVE – V
портативна система для лікування ран негативним тиском.

Однією з останніх інноваційних групы компаній Vostok –V є портативна система для лікування ран негативним тиском.
Хронічні рани часто вимагають тривалого перебування в лікарні для лікування. Використання вакуумного апарату для терапії ран значно зменшить тривалість стаціонарного лікування і пацієнт зможе швидше повернутися до нормальної життєдіяльності. Швидке загоєння рани так само призводить до меншого дискомфорту і болю, що позначається на добробуті пацієнта. Крім того, інші методи лікування хронічних ран часто вимагають не менше двох щоденних перев’язок, для виконання яких необхідно мати спеціальні навички, щоб звести ризик зараження до мінімуму.
Вакуумна терапія є закритою системою, що знижує ризик проникнення інфекції, а так же зменшує потребу в матеріалах і спеціально навченому персоналу.

Сфера застосування вакуумної терапії неймовірно широка: відкриті рани живота; рани грудини; гострі і хронічні рани; вогнепальні поранення, діабетична стопа; трофічні виразки; кишкові свищі; рани у педіатричних хворих; рани у хворих з протипоказанням до оперативного втручання та інше.

Апарат для лікування ран негативним тиском забезпечений насосом з електроприводом, здатним підтримувати негативний тиск у поверхні рани протягом тривалого періоду часу, не менше 12 годин.
Система забезпечена контейнером для збору ексудату з рани. У комплект з апаратом для проведення вакуумної терапії, так само входить система трубок і роз’ємів для під’єднання прозорої накладки, що герметизує рану, до вакуумного апарату. Еластичний матеріал накладки забезпечує закриття і ізоляцію поверхні рани, а так само підтримку негативного тиску в рані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *