Новини

Інструментарій для встановлення нтрамедулярних телескопічних фіксаторів кісток.

Для встановлення інтрамедуллярних телескопічних фіксації кісток розроблено універсальний монтажний інструментарій, який дозволяє встановлення, та у разі необхідності видалення імплантату.

До складу набору входить: спиця, ример,  зовнішній направлювач, комбінований молоток, кондукторна втулка, ключ для введення зовнішнього опорного елементу, ключ для введення внутрішньої частини фіксатора, універсальна рукоятка, ключі для введення оба видалення зовнішньої частини фіксатора, ключ для блокуючих елементів,зовнішній направлювач для введення блокуючих елементів в фіксатори.

Спиця призначена для визначення положення майбутнього каналу. Ример – для розсвердлювання проксимальної частини стегна. Зовнішній направлювач використовують для введення інтрамедулярного телескопічного ротаційно-стабільного фіксатора стегна з телескопічним фіксатором шийки стегнової кістки та направлювачем для ключа, який використовують для введення зовнішнього опорного елементу в шийку стегна. Комбінованим молотком вводять в канал зовнішню частину імплантату. Кондукторна втулка – для направлення блокуючого елементу. За допомогою ключа для введення зовнішнього опорного елементу вводять центральну рухому частину та потім трубчасту нерухому частину поперечного елемента фіксатора шийки стегна. Відповідним ключем вводимо внутрішню частину інтрамедулярного телескопічного фіксатора. Зовнішній направлювач для блокуючих елементів фіксуємо гвинтом на ключі для введення внутрішньої частини інтрамедулярного телескопічного фіксатора. Встановлюємо блокуючий елемент за допомогою ключа для блокуючих елементів  з використанням кондукторної втулки.

Універсальна рукоятка разом з відповідним ключем  призначена для введення оба видалення зовнішньої частини інтрамедулярного телескопічного ротаційно-стабільного фіксатора стегна.

Оперативне втручання з використанням інтрамедуллярної телескопічної системи фіксації кісток проводиться з доступом з двох сторін.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *