Новини

VOSTOK-V є одним із вітчизняних виробників медичного обладнання та медичних виробів

Группа компаній VOSTOK-V є одним із вітчизняних виробників медичного обладнання та медичних виробів. Присутні в медичній галузі більше 20 років.

Розуміючи потреби лікарів ми пропонуємо продукцію, що відповідає  найвищим стандартам якості.

Хірургічна корекція багатоплощинних деформацій довгих кісток кінцівок у дітей із недосконалим остеогенезом, що ростуть, є одним із найважливіших етапів лікування пацієнтів даної групи. На сучасному етапі розвитку ортопедичної хірургії в дітей із недосконалим остеогенезом, що ростуть, використовують інтрамедулярні телескопічні фіксатори різних типів.

В серпні 2023 року, до ТОВ ВКП «Восток-Н», відбувся візит лікаря ортопеда-травматолога, Єршова Дмитра Валерійовича, кандидата медичних наук, який спеціалізується на лікуванні ортопедичних захворювань і складних травм кістково-м’язової системи у дітей та дорослих.

Лікар ортопед – травматолог, Єршов Д.В., ознайомившись з нашими виробами, їх конструктивними особливостями та комплектністю, особисто виявив бажання власноруч зібрати одно з виготовлених комплектів, а саме інтрамедулярний телескопічний фіксатор, та інструментарій для його встановлення.

Єршов Дмитро Валерійович, зробив акцент на високій якості виробів та професіоналізму фахівців ТОВ  ВКП «Восток-Н».

Також обговорювались питання стосовно новітніх підходів в лікуванні опорно – рухового апарату інтрамедулярними телескопічними фіксаторами кісток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *